(0244) 591-598[email protected]

Sistem polimeric cu doua componente

Eşti aici

Solutie noua, bicomponenta, polimerica, fara solvent, care asigura o bariera de izolatie termica cu protectie la coroziune si proprietati termice si “rece la atingere” sub zero.

Poate fi aplicata prin pensulare si pulverizare, expandandu-se dupa aplicare, pentru a produce o spuma cu celule inchise usoare. Aceasta reduce temperatura suprafetei substraturilor metalice sub 60°C, oferind in acelasi timp protectie anticoroziva.

Acest material este menit sa fie aplicat pe zone care includ conducte metalice, tubulaturi si alte echipamente industriale. Belzona 5871 este izolator termic, asigurand protectie impotriva ranilor cauzate de contactul cu suprafetele fierbinti. Elimina coroziunea si problemele asociate cu coroziunea sub izolatie (CUI), condensarea si inghetul, imbunatatind siguranta, durabilitatea si randamentul.

Belzona 5871 poate fi aplicata prin periere sau pulverizare, expandandu-se dupa aplicare pentru a realiza un material spongios usor cu celule inchise. Aceasta spuma reduce temperatura pe suprafata substraturilor metalice pana la sub 60°C, in timp ce se asigura protectia la coroziune.

BELZONA 5871 - Protectie la coroziune

Caracteristici:

• Rezistenta excelenta la coroziune - previne coroziunea si elimina coroziunea sub izolatie (CUI)
• Poate fi aplicata cu pensula sau prin pulverizare, atat pe suprafete mici si geometrii complexe, cat si pe suprafate mari
• Proprietatile termice si de ‘’rece-la-atingere’’ sub-zero asigura protectie si siguranta personalului la locul de munca impotriva leziunilor provocate de arsura
• Expandeaza de trei ori grosimea la care a fost aplicata inițial, reducand numarul de straturi necesare in comparatie cu sistemele conventionale de acoperire

Tehnologia de infoiere a spumei

Dupa intarirea totala, noua tehnologie de infoiere epoxidica permite Belzona 5871 sa expandeze de 3 ori grosimea la care a fost initial aplicata, reducand numarul de straturi necesare comparativ cu sisteme conventionale de protectie. Celulele complet inchise de spuma formeaza o bariera de izolare pentru prevenirea pierderii de caldura, infierbantarii suprafetei si coroziunii/coroziunii sub izolatie (CUI).

Mai multe click aici

Articole asociate