(0244) 591-598[email protected]

Lagare polimerice

Eşti aici

SXL si XL – pentru diferite profile de operare

SXL si XL – pentru diferite profile de operare
SXL si XL prezinta diferente unice in ceea ce priveste frecarea, operarea hidrodinamica si rezistenta la uzura rezultata din abraziunea intermediara a particulelor, care poate fi utilizata la determinarea celui mai bun lagar pentru profilul de operare al vasului dvs. In imagine "Clasa de lagare Thordon si diagrama de selectie a configuratiei".

RiverTough – pentru Ape abrazive

RiverTough – pentru Ape abrazive
Lagarele pentru ax Thordon RiverTough care functioneaza in combinatie cu mansoanele cu protectie dura de nichel-crom-bor sunt special concepute sa asigure o durata de viata superioara la uzura in conditii acvatice foarte abrazive si si-au dovedit capacitatea sa dureze cel putin de doua ori fata de lagarele din cauciuc. Marina USA utilizeaza actualmente Thordon RiverTough in cele 1600 unitati din flota de nave de transport echipament de interventie/asalt (LCU’s).

COMPAC – pentru oceane

COMPAC – pentru oceane
Pentru operatii in ape deschise (ocean), sistemele de lagare COMPAC pentru axul propulsor au fost in utilizare pentru mai mult de 25 de ani, montate pe multe dintre navele de coasta si paza din lume, incluzand aceste clase: MEKO, T-AKE, Halifax, ANZAC, Sovremenny, Sigma, Barosso, Talwar si Famous.

Lagare pentru axul propulsor

Lagare pentru axul propulsor
Thordon propune mai multe optiuni dovedite, practice de lagare pentru axul propulsor, fiecare oferind avantaje specifice in diferite medii acvatice si conditii de functionare.

Pagini

HIDRO
HIDRO - Thordon Lagare Polimerice
INDUSTRIAL
INDUSTRIAL - Thordon Lagare Polimerice
MARITIM
MARITIM- Thordon Lagare Polimerice