(0244) 591-598[email protected]

Pompe si industrial

Eşti aici

Avand o experienta de peste 40 de ani in furnizarea de lagare metalice ecologice, fara lubrifiere cu ulei sau lubrifianti, placi de uzura glisante si componente elastomerice structurale, Thordon Bearings Inc. poate furniza solutii care sa indeplineasca sau sa depaseasca asteptarile dvs.

Lagarele de alunecare Thordon se comporta bine in aceste conditii de operare: abrazive, corozive, umiditate ridicata, sarcina ridicata si perioade de intretinere ocazionale.

Lagarele nemetalice Thordon au fost utilizate intr-o gama larga de industrii si diverse aplicatii, precum ar fi in pompe, punct de pivot, convectoare cu surub, gheare apucatoare, amestecatoare, inchiderea portii si diguri si roti cu zbaturi.

Principalele diferente intre Thordon si alte materiale utilizate in mod normal pentru lagare sunt:

  • Nu necesita ulei sau unsoare
  • Rezistenta la abraziune
  • Autolubrifiere – pornire uscata
  • Reducerea zgomotului
  • Permite o mai buna distributie a sarcinii pe suprafata lagarului
  • Thordon este mai putin rigid – se poate curba usor
  • Clase diferite pentru aplicatii/presiuni diferite

Lagarele nemetalice Thordon au fost utilizate intr-o gama larga de industrii si variate aplicatii, precum ar fi pompe, puncte de cotitura (cruciale), transportoare cu surub, cupe forestiere, agitatoare, baraje si blocaje poarta si roti de turbine floculate.

Thordon Bearings proiecteaza si produce o linie completa de lagare pentru pompe verticale fara ungere cu ulei sau lubrifianti. Thordon produce mai multe clase de lagare lubrifiate cu apa sau mediu lubrifiate care ofera avantaje specifice de functionare in orice aplicatie cu lagare pentru pompe. Thordon XL este pentru aplicatii cu lubrifiere cu apa cu functionare uscata limitata. 

Thordon SXL este alegerea preferata pentru operatii cu pornire uscata, cu cel mai mic coeficient de frecare si cu o remarcabila rezistenta la abraziune si durata la uzura.  Lagarele Thordon Composite sunt concepute special sa asigure o durata de viata remarcabila in conditii de functionare cu abraziune.

Lagarele pentru pompe ThorPlas-Blue pot fi utilizate pentru porniri uscate, la temperaturi de pana la 80°C (176°F)  si ofera rezistenta chimica imbunatatita contra alte clase Thordon. ThorPlas-White a fost dezvoltat special pentru functionare in aplicatii cu apa potabila si are aprobari NSF/ANSI 51, 61 si WRAS.
Pentru clasa Thordon care se potriveste cel mai bine mediului dvs. de functionare, va rugam sa consultati Material Selection Guide pentru Aplicatii cu lagare pentru pompe.


Thordon Bearings Inc.