(0244) 591-598[email protected]

Refacere grosime tabla fund rezervor corodat

Eşti aici

Tip Proiect:Refacere grosime tabla fund rezervor corodat
Client:OMV Petrom
Data:Mai 2014
Cuvinte cheie:Rezervoare, Coroziune, Belzona

Fundul rezervorului a fost afectat de coroziune avansata pe anumite zone, grosimea tablei reducandu-se de la 9 mm la 5 mm. S-au folosit doua produse Belzona din seria 5000 respectiv 1000.

In acest caz, s-au folosit doua produse Belzona din seria 5000 respectiv 1000, produsul Belzona din seria 5000 este o protective a suprafetelor supuse imersiei in solutii apoase sau hidrocarburi fierbinti.Produsul Belzona din seria 1000 este complet prelucrabil si furnizeaza o solutie eficienta si rentabila pentru o gama larga de reparatii industrial generale.

Ca metoda de aplicare s-a spalat zona afectata de coroziune cu Tank Shine, s-au delimitat zonele cu probleme, s-au lipt placi metalice cu un produs Belzona din seria 1000 si s-au protejat placile cu un produs Belzona din seria 5000 care are rezistenta la temperaturi de pana la 90˚C in imersie.

Materialele utilizate au permis refaceare grosimii de perete cu placa metalica prin sudura la rece. Prin utilizarea solutiei propuse s-au eliminat timpii si costurile aferente inlocuirii fundului rezervorului.