(0244) 591-598[email protected]

Reparatie, etanseizare stut manloc Parc 2 Carbunesti

Eşti aici

Tip Proiect:Reparatie, etanseizare stut manloc
Client:OMV Petrom
Data:Noiembrie 2014
Cuvinte cheie:Reparatie, Etanseizare, Belzona

Manlocul rezervorului a fost afectat de coroziune avansata pe anumite zone constatand-se sparturi. S-au constatat fisuri in cordoanele de sudura.

In acest caz, s-au folosit doua produse Belzona din seria 5000 respectiv 1000. Produsul Belzona din seria 5000 este o protectie a suprafetelor supuse imersiei in solutii apoase sau hidrocarburi fierbinti.Produsul Belzona din seria 1000 este complet prelucrabil si furnizeaza o solutie eficienta si rentabila pentru o gama larga de reparatii industrial generale.

Ca metoda de aplicare s-a curatat stutul manlocului prin sablare mecanica (perie MBX). S-au delimitat zonele cu probleme, s-a lipt placa metalica cu un produs Belzona din seria 1000, s-a refacut grosimea de perete cu un produs Belzona din seria 1000, s-a aplicat protectie anticoroziva cu un produs Belzona din seria 5000 care are rezistenta la temperaturi pana la 90˚C in imersie.

Materialele utilizate au permis refaceare grosimii de perete cu placa metalica prin sudura la rece, iar protectia anticoroziva a prelungit durata de utilizare manlocului. Prin utilizarea solutiei propuse s-au eliminat timpii si costurile aferente inlocuirii manlocului.