(0244) 591-598[email protected]

Reparatii pe cauciuc

Eşti aici

Belzona 2111 D&A Hi-Buil Elastomer

Material tip elastomer, bicomponent, destinati reparatiei, reconstructiei si crearea de componente din cauciuc. >Adera la cauciuc, PVC, aluminiu, cupru, otel, otel inoxidabil, fonta, aliaje, sticla, lemn, majoritatea materialelor plastice si multe altele.
Belzona 2111 D&A Hi-Buil Elastomer

Belzona 2211 - MP Hi-Build Elastomer

Produse cu multiple intrebuintari, pentru reparatii flexibile. Belzona 2211 (MP Hi-Build Elastomer). Material sub forma de pasta, pentru refacerea elementelor cu grosimi pana la 12,5mm, nu curge de pe suprafete suspendate.
Belzona 2211 - MP Hi-Build Elastomer

Belzona 2221 - MP Fluid Elastomer

Produse cu multiple intrebuintari, pentru reparatii flexibile. Belzona 2221 (MP Fluid Elastomer) - Material fluid pentru aplicarea cu pensula sau prin turnare. Adera la: Cauciuc, PVC, aluminiu, beton, cupru, otel, otel inoxidabil, fonta, aliaj, sticla, lemn, majoritatea materialelor plastice si multe altele.
Belzona 2221 - MP Fluid Elastomer

BELZONA 2311 – SR Elastomer

Material compozit pentru reparatii flexibile, cu uscare rapida. Belzona 2311 ( SR Elastomer ) este un produs elastomeric compozit, bicomponent, pentru reparatia si reconstructia elementelor de cauciuc. Acest material cu intarire rapida permite efactuarea reparatiilor cu un minim de intrerupere a productiei.
BELZONA 2311 – SR Elastomer