(0244) 591-598[email protected]

BELZONA 1212

Eşti aici

Sistem compozit multifunctional pentru reparatii de urgenta pe metal, tolerant suprafete contaminate cu uleiuri, suprafete umede sau subactvatice.

Belzona 1212 este un material epoxi care utilizeaza tehnologia de ultima generatie pentru a obtine o intarire rapida si adeziune excelenta. Belzona 1212 a dezvoltat o tehnologie ce ofera toleranta la suprafete, astfel incat producul adera puternic pe substraturi metalice chiar si atunci cand suprafata are o pregartire prealabila minimala sau atunci cand substratul este puternic contaminat cu ulei sau apa.
Atunci cand suprafata nu poate fi pregatita in mod ideal din cauza lipsei de timp sau resurse, Belzona 1212 ofera o reparative economica ce poate repune echipamentul in functiune pentru ani de-a-lungul. Avand o toleranta foarte mare la suprafetele contaminate si o adeziune excelenta pe substraturile pregatite manual, acest produs cu intarire rapida este extreme de potrivit pentru aplicatii unde nu se poate realiza sablarea.
Dupa intarirea completa, acest sistem bicomponent ofera o excelenta rezistenta mecanica.

Adera la: substraturi metalice incluzand otel moale, otel inoxidabil, aluminiu, cupru, alama si grafit.

Aplicatii tipice: Suprafete umede, contaminate cu ulei sau suprafete subacvatice pregatite manual, incluzand lipirea de placi pentru reparatie, peticire, umplere si multe altele.

Avantaje:


ADEZIUNE EXCELENTA

  • Belzona 1212 ofera o adeziune puterniga pe suprafete contaminate nesablate.


TOLERANT LA SUPRAFETE

  • Belzona 1212 poate fi aplicat direct pe suprafetele manual pregatite, umede, contaminate cu ulei sau subacvatice.


INTARIRE RAPIDA

  • Belzona 1212 se intareste rapid dupa mixarea celor 2 componente. De asemenea, se intareste foarte bine si la temperaturi scazute.


REZISTENTA MECANICA INALTA

  • Dupa intarirea completa, Belzona 1212 dezvolta excelente proprietati mecanice, oferind o excelenta durabilitate si longevitate in functionare a echipamentului.

Aplicatii:

  • Repararea prin lipirea de placi, umplerea defectelor de coroziune si reparatii localizate a conductelor ude, de condens sau contaminate cu ulei, unde nu se poate realiza sablarea cu grit;
  • Sigilarea locala a scurgerilor de ulei sau fluide la rezervoarele de stocare, motoare, cutii de viteze, transformatoare si bai de ulei.
  • Reparatii pe termen lung a structurilor din afara tarmului si navelor maritime, incluzand carenele navelor, carme, elice si tancuri de ballast, fara a scoate echipamentul din functionare.
  • Reparatii subacvatice incluzand zonele de impact cu apa si structurile de coasta.
Formular online cerereri de oferta pentru produse CrumanTECH

Detalii Contact
Informatii suplimentare
Antispam
Aceasta întrebare este pentru a preveni spam-ul automat la trimiteri.