(0244) 591-598[email protected]

Thordon Lagare Polimerice

Eşti aici

Thordon Bearings Inc.

Lagare Thordon Inc.

Thordon Bearings produce o gama completa de lagare polimerice si o linie de produse pentru arbori din industria marina, sisteme eco de producere a energiei, pompe, platforme maritime si alte piete industriale. Thordon este un brand global foarte puternic care este cunoscut pentru inalta calitate si performanta superioara, eliminand lubrifiantii si uleiurile din aplicatiile lagarelor pentru nave, hidro-turbine, pompe verticale si alte aplicatii.

Produsele Thordon opereaza, de obicei, in mediu apos sau uscat in aplicatii cu oscilatii lente, eliminand nevoia de utilizare a lubrifiantilor sau uleiurilor . Toate produsele ofera o durata de viata exceptionala contra uzurii, au un coeficient de frecare redus si sunt foarte usor de instalat.
Thordon Bearings este o afacere de familie care a inceput in anul 1911 cu fabrici in Canada si Polonia. Noi furnizam solutii ingineresti si oferim, de asemenea, suport tehnic la nivel mondial printr-o retea de distributie si service extinse.

Lagare Thordon – Lagare pentru industria marina

Thordon Bearings, un pionier in dezvoltarea lagarelor cu nivel 0 de poluare (ecologice) , ofera lagare care folosesc apa pentru lubrifiere in aplicatiile marine, in cazul in care multe alte lagare folosesc uleiuri si lubrifianti. Aplicatiile includ bucsele carmei, bucsele puntii si bucsele axului propulsor pentru toate conditiile de mediu de apa. Lagarele Thordon reduc impactul asupra mediului pentru utilizatori, permitandu-le sa elimine orice risc asupra sanctiunilor penale, civile si administrative si alte reactii adverse, cum ar fi conflictele din domeniul relatiile publice care pot aparea de la scurgerea uleiului sau lubrifiantului in rauri, lacuri sau mari.


Lagare Thordon – Lagare industriale

Lagarele Thordon sunt un lider mondial in productia lagarelor de inalta performanta, care nu necesita ulei sau alt tip lubrifiant, gama cuprinzand de la lagarele fara ungere cu ulei pentru aparatul director al turbinelor de noua generatie din industria hidro, pana la lagarele pompelor, intr-o varietate de aplicatii industriale. Mii de ateliere de reparatii pentru pompe, producatori de echipamente, si utilizatori finali din intreaga lume recunosc Thordon ca fiind cea mai buna alegere ca performanta si valoare. Lagarele Thordon sunt construite pentru a rezista in timp, fara impact asupra mediului.

Lagare Thordon – Pompe

Avand o experienta de peste 40 de ani in furnizarea de lagare metalice ecologice, fara lubrifiere cu ulei sau lubrifianti, placi de uzura glisante si componente elastomerice structurale, Thordon Bearings Inc. poate furniza solutii care sa indeplineasca sau sa depaseasca asteptarile dvs.

Lagarele de alunecare Thordon se comporta bine in aceste conditii de operare: abrazive, corozive, umiditate ridicata, sarcina ridicata si perioade de intretinere ocazionale.
Lagarele nemetalice Thordon au fost utilizate intr-o gama larga de industrii si diverse aplicatii, precum ar fi in pompe, punct de pivot, convectoare cu surub, gheare apucatoare, amestecatoare, inchiderea portii si diguri si roti cu zbaturi.


Thordon Bearings Inc.

HIDRO
HIDRO - Thordon Lagare Polimerice
INDUSTRIAL
INDUSTRIAL - Thordon Lagare Polimerice
MARITIM
MARITIM- Thordon Lagare Polimerice