(0244) 591-598[email protected]

Hidro

Eşti aici

Alte aplicatii in hidroelectrica

Acum mai bine de 40 de ani, am lansat Thordon, un aliaj de polimer elastomeric care combina rezistenta/duritatea cu rezistenta la abraziune si o rezilienta ridicata.
Alte aplicatii in hidroelectrica

Garnituri segmentate pentru ax

Dure, rezistente la abraziune, garniturile segmentate pentru ax Thordon SXL ofera mai multe avantaje tehnice comparativ cu garniturile pe baza de carbon grafitic
Garnituri segmentate pentru ax

Lagare pentru Aparatul director/Mecanism de actionare/De exploatare

Lagarele Thordon pentru aparatul director, mecanismul de lucru si de actionare functioneaza umede sau uscate si elimina costul, intretinerea si riscul de poluare caracteristic lagarelor cu ungere.
Lagare pentru Aparatul director

Lagare pentru axul principal de antrenare al turbinei

Thordon Bearings ofera doua clase de de lagare cu lubrifiere cu apa pentru axul principal de antrenare pentru turbinele noi, modernizate, transformate complet de la sistemul de lubrifiere cu ule
Lagare pentru axul principal de antrenare al turbinei

Thorseal hydraulic Seal

Thorseal hydraulic Seal tine abraziunea departe de suprafata bucsei. Acesta este capabil de a face fata la presiuni de lucru de la 0 la 100MPa (0-15,000 psi) si este extrem de dur, nu se taie sau rupe.
Thorseal hydraulic Seal

Thordon GM2401

Proiectate special pentru utilizarea in medii umede foarte abrazive, GM2401 este mai rigid si de doua ori mai rezistent la abraziune decat cauciucul. De asemenea, are un coeficient de frecare mai scazut decat cel al cauciucului.
Thordon GM2401

Thordon SXL

Thordon SXL este capabil sa reziste la presiuni de lucru de pana la 10MPa (1450 psi). Coeficientul de frecare este, de obicei, intre 0.10-0.20. SXL este capabil de a intra in functiune in mediu uscat si poate opera in oricare dintre mediile umede sau uscate.
Thordon SXL

Thordon HPSXL TRAXL

Thordon HPSXL TRAXL este potrivit pentru aplicatii de inalta presiune de pana la 55MPa (8000 psi) dinamic sau 70MPa (10,000 psi) static. Coeficientul de frecare este, de obicei, intre 0.06-0.12 si este foarte rezistent la incarcare-soc si vibratii.
Thordon HPSXL TRAXL

Thordon ThorPlas – Blue

ThorPlas-Blue este un termoplastic prelucrat, capabil de a intra in functiune in mediu uscat si rezista la presiuni de pana la 45Mpa (6527 psi). Acesta functioneaza in apa, pana la 80° C (230° F). In medii uscate, functioneaza pana la 100° C (230° F).
Thordon ThorPlas – Blue
HIDRO
HIDRO - Thordon Lagare Polimerice
INDUSTRIAL
INDUSTRIAL - Thordon Lagare Polimerice
MARITIM
MARITIM- Thordon Lagare Polimerice