(0244) 591-598[email protected]

Lagare pentru Aparatul director/Mecanism de actionare/De exploatare

Eşti aici

Lagare pentru Aparatul director

Lagarele Thordon pentru aparatul director, mecanismul de lucru si de actionare functioneaza umede sau uscate si elimina costul, intretinerea si riscul de poluare caracteristic lagarelor cu ungere.

  • Autolubrifierea pentru a asigura performanta in aplicatiile cu miscare limitata
  • Fara uzura prin frecare la sarcina pe margine cauzata de mici nealinieri sau deviatii ale aparatului
  • Poate fi prelucrat la locul de lucru pentru armonizarea inconsistentelor dimensionale si evitarea inlocuirii pieselor de schimb
  • Stocuri rapide si livrari care sa asigure cererea prin programele de reabilitare

ThorPlas-Blue

Thordon ofera doua posibilitati de utilizare in aparatul director si sistemul de lagare de actionare in functie de marime si presiune asa cum se prezinta in Ghidul Thordon de selectare a materialului pentru parametrii diverselor aplicatii aici.

ThorPlas-Blue (albastru) este un lagar polimeric omogen, cu autolubrifiere, capabil sa reziste la presiuni de lucru de pana la 45 MPa (6,527 psi) montat intr-o configuratie cu ajustaj prin presare, forma completa.
Este un termoplastic prelucrat care prezinta o uzura foarte scazuta in medii neabrazive, mai multe teste aratand frecarea mica si uzura scazuta.

ThorPlas-Blue

HPSXL TRAXL

Omogenul Thordon HPSXL incorporeaza aditivi de reducere a frecarii si uzurii in intreaga structura moleculara, asigurand un randament deosebit in aplicatii cu miscare limitata si rezistenta ridicata la sarcini de soc si vibratii. Este pentru aplicatii de inalta presiune de pana la 55 MPa (8000 psi) varf dinamic sau 70 MPa (10,000 psi) varf static. Coeficientul lui de frecare este in mod normal 0.06-0.12 dinamic.

Toate lagarele Thordon pot fi usor prelucrate si masurate la dimensiunile finale in zona de lucru, anterior instalarii sau usor alezate (gaurite) in linie dupa instalare pentru corectarea nealinierilor si incoerentelor dimensionale aparute in timpul reabilitarii turbinei.
Formular online cerereri de oferta pentru produse CrumanTECH

Detalii Contact
Informatii suplimentare
Antispam
Aceasta întrebare este pentru a preveni spam-ul automat la trimiteri.