(0244) 591-598[email protected]

Reparatii cu materiale compozite

Eşti aici


Belzona SuperWrap II

Belzona SuperWrap II ofera o solutie de reparatie de noua generatie pentru conductele ori peretii rezervoarelor ce prezinta coroziune, gauri sau pierderea grosimii de material.
Belzona SuperWrap II

BELZONA 1212

Sistem compozit multifunctional pentru reparatii de urgenta pe metal, tolerant suprafete contaminate cu uleiuri, suprafete umede sau subactvatice. Belzona 1212 este un material epoxi care utilizeaza tehnologia de ultima generatie pentru a obtine o intarire rapida si adeziune excelenta.
BELZONA 1212

Belzona 1131 Bearing Metal

Sistem de reparatii pe metal cu autoungere. Belzona 1131 Bearing Metal este un material bicomponent sub forma de pasta cu propietati de autoungere, pentru a creea suprafete cu frecare redusa, ce sunt supuse contactului intermitent si incarcaturilor specifice mici.
Belzona 1131 Bearing Metal

BELZONA 4131 - Magma-Screed

Material epoxidic bicomponent pentru reconstructia si refacerea lucrarilor din beton si piatra. Acest material neporos de inalta performanta ofera protectie excelenta impotriva efectelor abraziunii, impactului, vibratiilor si atacului chimic.
BELZONA 4131 – Magma-Screed

BELZONA 4141 - (Magma-Build)

Belzona 4141 (Magma-Build) este un epoxidic de reparatii, bicomponent, cu greutate redusa, pentru refacerea suprafetelor de beton verticale si tavane. Acest sistem de reparatii are o aplicare simpla oferind totodata protectie pe termen lung poate fi aplicat pe suprafete verticale in grosime pana la 12.7 cm si pe tavane in grosime pana la 7.6 cm, cu suport minim in timpul aplicarii.
BELZONA 4141 - (Magma-Build)

BELZONA 4181 – AHR Magma-Quartz

Belzona 4181 (AHR Magma-Quartz) este un sistem de reparatie si protectie rezistent la caldura si acizi, pentru beton, piatra sau alte substraturi rigide supuse impactului, abraziunii si atacului chimic, pana la 150°C.
BELZONA 4181 – AHR Magma-Quartz

Belzona 4111 (Magma-Quartz)

Material performant pentru reparatii si reconstructii de betoane. Belzona 4111 (Magma-Quartz) este un compus epoxidic multifunctional pentru refacerea, reconstructia si protectia lucrarilor din beton si piatra.
Belzona 4111 (Magma-Quartz)

Belzona 2111 D&A Hi-Buil Elastomer

Material tip elastomer, bicomponent, destinati reparatiei, reconstructiei si crearea de componente din cauciuc. >Adera la cauciuc, PVC, aluminiu, cupru, otel, otel inoxidabil, fonta, aliaje, sticla, lemn, majoritatea materialelor plastice si multe altele.
Belzona 2111 D&A Hi-Buil Elastomer

Belzona 2211 - MP Hi-Build Elastomer

Produse cu multiple intrebuintari, pentru reparatii flexibile. Belzona 2211 (MP Hi-Build Elastomer). Material sub forma de pasta, pentru refacerea elementelor cu grosimi pana la 12,5mm, nu curge de pe suprafete suspendate.
Belzona 2211 - MP Hi-Build Elastomer

Belzona 2221 - MP Fluid Elastomer

Produse cu multiple intrebuintari, pentru reparatii flexibile. Belzona 2221 (MP Fluid Elastomer) - Material fluid pentru aplicarea cu pensula sau prin turnare. Adera la: Cauciuc, PVC, aluminiu, beton, cupru, otel, otel inoxidabil, fonta, aliaj, sticla, lemn, majoritatea materialelor plastice si multe altele.
Belzona 2221 - MP Fluid Elastomer

BELZONA 2311 – SR Elastomer

Material compozit pentru reparatii flexibile, cu uscare rapida. Belzona 2311 ( SR Elastomer ) este un produs elastomeric compozit, bicomponent, pentru reparatia si reconstructia elementelor de cauciuc. Acest material cu intarire rapida permite efactuarea reparatiilor cu un minim de intrerupere a productiei.
BELZONA 2311 – SR Elastomer

BELZONA 1311 – Ceramic R-Metal

Sistem compozit de reparatie si reconstructie pentru defectele de eroziune-coroziune. Belzona® 1311 (Super E-Metal) este un material compozit bicomponent, utilizat pentru reconstructia si protectia componentelor din metal afectate de eroziune-coroziune.
BELZONA 1311 – Ceramic R-Metal

BELZONA 1221 – Super E-Metal

Sistem compozit de reparatii cu intarire rapida. Belzona 1221 (Super E-Metal) este un material compozit de reparatii de urgenta, bicomponent, pe baza de polimeri cu otel ceramic.
BELZONA 1221 – Super E-Metal

BELZONA 1121 – Super XL-Metal

Sistem compozit multifunctional prelucrabil pentru reparatii si refaceri, cu durata de viata extinsa. Belzona 1121 (Super XL-Metal) este un material compozit de reparatii bicomponent, pe baza de polimeri cu otel ceramic.
BELZONA 1121 – Super XL-Metal

BELZONA 1111 – Super Metal

Sistem compozit multifunctional prelucrabil pentru reparatii si refaceri. Belzona 1111 (Super Metal) este un material compozit de reparatii bicomponent, pe baza de polimeri cu otel ceramic.
BELZONA 1111 – Super Metal

BELZONA 1511 – Ceramic R-Metal

Sistem compozit multifunctional, prelucrabil pentru reparatie si reconstructive la temperature inalte. Belzona 1511 (Super HT-Metal) este un material compozit bicomponent, utilizat pentru reconstructia si protectia componentelor din metal, la temperaturi inalte.
BELZONA 1511 – Ceramic R-Metal

BELZONA 1831 – Super UW Metal

Material compozit cu multiple intrebuintari, folosit la reparatii, tolerant la apa si uleiuri. Belzona® 1831 (Super UW Metal) este un compozit bicomponent pentru reparatii, pe baza de polimeri cu otel siliciu.
BELZONA 1831 – Super UW Metal