(0244) 591-598[email protected]

Consultant Tehnic - Vanzari

Eşti aici

ANUNT RECRUTARE: CONSULTANT TEHNIC - VANZARI

Esti un vanzator de calibru cu o buna formare tehnica si te regasesti astazi printre cei care inca sunt in cautarea unui job motivant si stabil, a unui colectiv serios care sa iti asigure un mediu unde sa iti pui in valoare potentialul?

Este momentul potrivit sa te alaturi echipei noastre , leader de piata pe domeniul reparatiilor si protectiilor industriale si impreuna sa mergem catre obiective ambitioase.

Compania

Industrial Cruman ofera clientilor sai un pachet integrat de servicii- proiectare, furnizare, aplicatie si mentenanta pentru solutia completa, optima si eficienta, de a readuce in parametrii optimi functionali o gama larga de echipamente din orice domeniu industrial.

Compania distribuie pe piata romaneasca, de peste 20 de ani, produsele Belzona Polymerics, Marea Britanie, un leader Mondial in proiectarea si productia de materiale destinate acestor aplicatii.

Belzona Polymerics, ce va implini in curand 70 de ani de la infiintare, detine astazi o retea de 140 de Distribuitori ce activeaza in 120 de tari de pe intreg mapamondul.

Realizarile noastre de pana acum se regasesc printre clienti importanti din piata si parte din acestea, pentru a ne cunoaste mai bine, le regasiti pe siteul nostru www.crumantech.ro sau pe canalele de youtube ale companiei noastre si ale producatorului Belzona precum si alte platforme – Facebook, Linkedin,...

Jobul

Jobul este de Consultant Tehnic – Vanzari, ceea ce inseamna ca este orientat pe vanzarea produselor asistata de solutia tehnica, personalizata cu cerinta clientului. De asemenea, vizitele regulate in teren, in diferite sectoare industrial si mentinerea contactului direct cu clientii fac parte din cerintele de activitate zilnica. Scopul este de a crea, dezvolta si metine relatii comerciale performante cu Clientii nostri – Utilizatori finali sau Contractori , contactele de referinta recomandate fiind Inginerii sefi , Managerii de mentenanta, Directori de productie, Managerii de lucrari industriale sau din zona lucrarilor civile, imobiliare, sanatate, mediu, s.a.m.d…

Comunicarea se mentine cu Seful direct ierarhic in scop de raportare, consultare, monitorizare si planificare si veti fi responsabil cu gestionarea propriilor actiuni ( propunere tehnica, oferta comerciala, vanzare) precum si de rezultatele pe care le obtineti in dezvoltarea pietii si in vanzari.
Solutille pe care le veti propune, prin prisma capabilitatii produselor si a beneficiilor acestora, se adreseaza unei largi diversitati de sectoare industriale:
• Fabricatia de produse, zone proces – gospodarirea apei, generare si distributie energie, celuloza si hartie, ciment;
• Industrie generala – Chimie, Petrol & Gaze, Rafinare si Petrochimie;
• Mentenanta Utilitati, Autoritate Locala; Spitale, Scoli, Asociatii locative, etc,...

Persoana

Candidatul recomandat pentru acest post trebuie sa aibe cunostiinte tehnice solide ( educatie tehnica) si un minimum de 3 ani de experienta in astfel de vanzari pe suport tehnic in domeniu industrial similar cu scopul aplicativ al produselor prezentate si anume sectorul de mentenanta generala prin protectii anticorozive si reparatii sau din domenii conexe.
Veti avea nevoie de cunostiinte comerciale temeinice si abilitati excelente in vanzari – prezentare, ascultare, comunicare, rezolvarea problemelor, organizare impreuna cu o puternica dorinta de a avea succes.
Veti fi motivat de atingerea si depasirea obiectivelor tinta. Rezultatele obtinute, nivelul de performanta al acestora se constituie in sursa dvs.de succes si satisfactie.

Alte cerinte obligatorii:
Varsta : 30 – 45 ani
Cunostinte medii - avansate de Lb. engleza – scris si citit;
Permis de conducere: categoria B
Domiciliu : Ploiesti sau limitrof

Pachetul dvs.

Pentru serviciile dvs. va oferim suportul total, resursele necesare care sa va asigure conditiile optime de a face performanta si de a va indeplini obiectivele: Pregatire tehnica si comerciala, mijloace fizice si materiale.
Un Venit minim anual la care sa va puteti astepta este de 60.000 Ron ce se constituie din salariu de baza si structura de comision, prime de sarbatori ( Paste si Craciun ) si alte bonificatii ce vor decurge din performanta dvs..

La acest Pachet se adauga:
Tichete de Masa; Contributie la fondul de pensie privata, asigurare de risc de sanitate pentru grup;
Concediu de odihna – 21 de zile si toate sarbatorile legale;
Auto, telefon mobil si laptop

Recrutare:

• Depunere CV (Electronic sau la Societate); Copii alte dcumente insotitoare – Diplome de studii si calificare ( daca se mentioneaza in CV); Scrisoare de referinte -recomandat;
• Preselectie pe baza CV
• Mini interviu telefonic;
• Interviu – Resurse Umane;
• Interviu decisiv specializat si o Proba practica pe specificul cerintelor postului.

Detalii de contact pentru depunere CV:
• E-mail: [email protected];
• Fax: 0344.803.018 Telefon: 0244.595.893
• Sediu Societate : Str.Carpenului 32A, Ploiesti, Prahova

Perioada depunere : 08 - 20.06.2020

Alte detalii si intrebari referitoare la cerintele postului se vor discuta in timpul interviului.