(0244) 591-598[email protected]

Hidro

Eşti aici

Lagarele produse de Thordon Bearings sunt alegerea ideală pentru turbine noi sau pentru modernizarea lagarelor din alte materiale in turbinele existente.
Cu peste 40 de ani de experiență în industria hidro și capacități excepționale de proiectare, Thordon asigură o soluție complet inginerizată pentru fiecare proiect.

DURATA DE VIAȚĂ LUNGĂ CU CARCASA DE LAGAR THORDON SXL

• Crește durata de viață a lagarului, materialul avand o rezistență excelentă la abraziune.
• Elimină riscul de poluare in urma lubrifierii cu ulei sau vaselina prin lubrifierea cu apă.
• Previne deteriorarea costisitoare cauzată de încărcarea la margine cu material elastomer omogen.

PROIECTAREA CHEIEI CONICE THORDON FACILITEAZĂ INSTALAREA

• Îndepărtare și înlocuire simplă și rapidă, în câteva ore, în loc de zile.
• Nu este necesară lipirea sau fixarea mecanică suplimentară.
• Inspectarea sau reînnoirea lagarului este ușoară, în orice moment, reducând semnificativ timpul de nefuncționare și cheltuielile de întreținere.


Thordon Bearings, un pionier in dezvoltarea lagarelor cu nivel 0 de poluare (ecologice) , ofera lagare care folosesc apa pentru lubrifiere in aplicatiile marine, in cazul in care multe alte lagare folosesc uleiuri si lubrifianti. Aplicatiile includ bucsele carmei, bucsele puntii si bucsele axului propulsor pentru toate conditiile de mediu de apa.

Lagarele Thordon reduc impactul asupra mediului pentru utilizatori, permitandu-le sa elimine orice risc asupra sanctiunilor penale, civile si administrative si alte reactii adverse, cum ar fi conflictele din domeniul relatiile publice care pot aparea de la scurgerea uleiului sau lubrifiantului in rauri, lacuri sau mari.


Thordon Bearings Inc.